Как да готвим с бира 07.04 | 12:51
Полезно и любопитно

Когато си говорим за алкохол и готвене, първото нещо, което назрява в главите на повечето хора, е виното. Може би, защото е най-често използваната гореща напитка при различни видео ястия.
Биричката обаче също може да послужи като ценна съставка, която може да обогати вашето творческо мислене в кухнята.
По същество бирата може да се добавя в най-различни ястия.
Можем да започнем с марината на месо. Бирата е чудесно средство за мариноване на по-големички парчета месо.
Ако се добави биричка към тесто, то продуктът става по-мекичък, а трайността му се удължава. В бирата има активна мая, която е отговорна за бухването на тестените изделия. Това е причината, която обяснява и прибавянето на бира в панировки.
Водещи
-
Президентът на РСМ отзовава 9 посланици, сред тях е и този в България
Извънредният и пълномощен посланик и постоянен представител на РСМ в Съвета на Европа Светлана...
10.03 | 10:45
-
Има ли някаква мистория с парите, които взима наша известна тв водеща?
Покрай новата рубрика на Цветанка Ризова се разшумя и по този въпрос.
10.03 | 14:15
-
Зеленски: Украйна иска мир и Русия е "единствената причина, поради която войната продължава"
"Украйна се стреми към мир от първата секунда на войната и ние винаги сме казвали, че...
10.03 | 13:45
Най-четени
-
Костадинов отправи остра критика към Европейския съюз и действията на Европейската комисия
"Вчера румънската ЦИК отказа да допусне Калин Джорджеску до участие в изборите. Европейската...
10.03 | 09:25
-
Имен ден празнуват Галина, Галя, Галена и Галин
Църквата почита Св. мъченици Кодрат и Галина – покровители на вярата в трудни времена
10.03 | 09:15
-
Кога за първи път България преминава към лятното часово време?
Ще се върнем отново към астрономическото време на 25-и срещу 26-и октомври.
10.03 | 09:59
-
НАП с улеснение за физическите лица
Данъчната кампания за деклариране на доходите на физически лица, получени през 2024 г.,...
10.03 | 10:45