Коварни отмъщения според зодията 13.10 | 17:40

Какво се случва, когато зодиите са дълбоко наранени

От Пламена Вълчева

Обидата не е нещо, което всеки би простил. Някои успяват да запазят хладнокръвие и винаги са над нещата, но за други думата "отмъщение" е най-подходяща в такъв случай. Предателите в живота на хората винаги си намират майстора, но разберете как всяка зодия си отмъщава, когато е дълбоко наранена:

Овен

Овните не са отмъстителни и, ако предприемат нещо то със сигурност няма да е грозна гледка. Това са хора на честта затова, ако ги настъпите или нагрубите, бъдете сигурни, че няма да стоят свити от срам в ъгъла. Избухливият им нрав понякога може да бъде доста болезнен за околните, но никога няма да видите мръсни номера от тези хора. За тях е важно да кажат всичко, което искат право в очите и няма да си губят повече времето с глупости. Те нямат ни най-малко намерение да си губят ценното време с отмъщение, все пак чакат ги къде по важни задачи. 

Телец

Трудна работа да нараниш сериозно представител на зодия телец. Но веднъж направиш ли го, не ти завиждаме. Уроците, които може да ти даде един телец относно отмъщението няма никак да ти харесат. Така че вниманвайте къде се забърквате. 

Близнаци

В момента, в който си помислиш, че знаеш от какво се палят Близнаците и какво може да ги ядоса, те могат да реагират напълно хладнокръвно и да се окажеш с пръст в уста. Владеят спора до съвършенство, така че, не си и помисляй да се опитваш да ги убедиш в нещо.

Рак

Раците са истински виртуози в масовото скапване на настроението. По душа са доста добродушни, но ако някой нарани чувствата им ще съжалява не само виновникът, но и цялата му рода до девето коляно.

Лъв

Лъвовете ще направят и невъзможното, за да те накарат да се чувстваш като нищожество и то без да използват нито една обидна дума. Боравейки си с изопачени и представени по грозен начин факти, представителите на тази зодия стъпкват всяко самочувствие. Хубавото е, че от време навреме им проблясва някакво състрадание и можеш да се разминеш и по-леко, но едно е сигурно – ще ти дадат добър урок.

Дева

Тази зодия знае що е отмъщение. Ако си сгафил, Девата няма да те остави просто да го забравиш, тя ще използва всеки удобен момент, за да ти припомни колко си виновен пред нея и колко много й дължиш, задето ти е "простила".

Везни

Везните лесно се засягат, но определено не са отмъстителни. Тяхната най-добра самозащита е словесната атака – за по-малко от 5 минути ще са те накарали да се чувстваш изключително гузен и нищожен.

Скорпион

Скорпионите оглавяват списъка на най-отмъстителните представители! Скорпионите са боговете на схватките, майсторите на скандалите, властелините на битките... Няма по-унищожителна сила от "ужилването" на Скорпиона. Боли и ще го помниш много, много дълго! Лошото е, че много често го отнасят и най-близките им.

Стрелец

Стрелците смятат, че ги бива в отмъщението, но пък в един момент им става жал. После решават, че няма никакъв смисъл да се занимават с елементарни хора и правят възможно най-добрия си ход – продължават живота си. Останалите зодии могат само да се поучат от тях.

Козирог

В никакъв случай не ви съветваме да ядосвате Козирог. Девата ряпа да яде по отношение на отмъщаването на фона на тези представители. Скандалите им за минути, ще ви държат в продължение на месеци. Един Козирог знае как да ви натяква, така че да ви държи гузни доста време. 

Водолей

Водолеите не са по отмъщенията, но в никакъв случай не ги подценявайте, защото ако поискат могат да ви направят на 2 стотинки само с думи.  

Риби

Рибите са тънкообидни. Ако някой ги нарани, ще се погрижат много хора да разберат що за човек е въпросният. Не се и съмнявайте, че няма да стане ясно що за човек сте, ако се захванете с Риби. Те могат да бъдат много убедителни. 

Водещи

Най-четени