Незавършилите висше правят повече секс, но висшистите са по-палави 23.05 | 14:25

Изследване твърди, че хората с диплома за висше предпочитат традиционните места за любовни игри

От Пламена Вълчева

Хората без висше образование правят повече секс. Висшистите пък са по-развратни в леглото, това установи проучване сред британците, публикувано в Daily Star.

Фирмата за секс играчки "Lovehoney" поръчала да се проведе изследването. В него участвали 2000 души. 16% от хората без диплома за висше правят секс най-малко по един път на ден. От висшистите само 10% имат възможност да отделят внимание на половинките си. 

23% от хората, които имат само диплома за средно образование, са имали над 10 партньори, докато процентът при висшистите е по-малък – 20%.

Все пак тези, които се дипломират, се оказват по-моногамни. 1/4 от тях са имали само 1 или 2 сексуални партньори. Тези без диплома могат да се похвалят с бройка между 6 и 10.

За незавършилите се смята, че са по-разкрепостени в любовта, що се отнася до избор на място. 77% признават, че са правили любов сред природата, а 22% са експериментирали в шведски тройки. В сравнение с тях висшистите са по-мудни. Те предпочитат леглото. 3/4 от тях обичат партньорката им да е върху тях по време на секс.

И все пак хората с дипломи се оказали по-палави в сексуалните си експерименти. 2/3 от тях доверили, че са завързвали партньора си по време на сексуални игри. 44% са казали, че това много им допада, докато 37% от хората без диплома за висше са се разгорещявали до такава степен. 

Водещи

Най-четени