Покажете си бурканите! Чакат ви награди... 16.09 | 15:46

Споделете рецептите си за домашно приготвени туршии, лютеници и сладка в Бурканиада 2013

От Цанка Донкова

Миналата седмица колегите от Kulinar.bg ни загатнаха, че една страхотна идея ври и кипи в техните глави. Идеята завря и днес официално стартира новият кулинарен конкурс Бурканиада 2013.

От 16 септември до 13 октомври имате възможност на страницата на Kulinar.bg да изпращате свои рецепти на приготвена от вас зимнина. Кисели краставички, царска туршия, сладко от къпини... Развихрете кулинарното си въображение, пригответе и ни опишете внимателно рецептата (съставки и начин на приготвяне). Изпратете рецептата заедно с поне една снимка.

Всяка седмица един от вас ще печели награда, а през последната, четвърта седмица на конкурса, освен седмичен победител, ще бъде определен и големият шампион в Бурканиада 2013!

Наградите и този път са страхотни: седмичните са 2 електрически скари и 2 комплекта тенджери, а голямата награда е уикенд за двама в четиризвездния спа хотел Каменград в Панагюрище. Хотелът предлага на гостите си открит и закрит плувен басейн, спортен център, ресторанти и разнообразни спа удоволствия.

Освен шанса за материални поощрения, конкурсът на Kulinar.bg ви дава възможност да споделите кулинарния си опит с останалите потребители на сайта и да получите ценни съвети и мнение от тях.

Имайте предвид, че в конкурса могат да участват единствено авторски рецепти и снимки. Крадено съдържание няма да бъде толерирано и включвано в конкурса!

Пожелаваме ви късмет и официално даваме "Старт" на Бурканиада 2013!

Водещи

Най-четени