СДС тръгва "на чисто" - без стари муцуни 11.04 | 14:42

Кампанията ще струва не повече от 1 млн. лева

От Ивелина Георгиева

Общо до 1 милион лева ще изразходва СДС за предизборна кампания. Това съобщи председателят на предизборния щаб на СДС Борис Марков.

Във връзка със скандала в Синята коалиция за 1 милион лева за участие сините коментираха, че при тях подобни проблеми отсъстват. Марков допълни, че никой не е заплащал, каквито и да било финансови вноски за включване в листите.

Кампанията ще се заплаща изцяло от партията, поясни той. Този 1 милион ще отиде в трите национални телевизии, националната и регионалната преса, в интернет.

От понеделник СДС открива свой блог в интернет пространството. СДС ще развива и активна кампания в интернет като закупи пакети в информационните сайтове.

"Няма да видите нито една стара муцуна, агент на ДС, компрометирана личност, ние тръгваме на чисто", категоричен бе Борис Марков. Кампанията на СДС ще бъде открита в неделя в 18.00 часа в централата на партията.

В Пловдив област водач е лидерът на "Обединени земеделци" Петя Ставрева; в 23 МИР София - говорителят на СДС Любен Петров; в 24 МИР София водач е Марио Топчийски; в 25 МИР София - организационният секретар на синята партия Константин Арабаджиев, който ще води и листата в Разград.

В Пловдив-град водач ще е д-р Георги Кръстев, в Плевен - д-р Мариана Лазарова, в София област водачът е Златослав Златанов, а в Русе - общинският съветник Юлиян Гарелов.

Листата на "Синята коалиция" в Пазарджик ще бъде водена от Милена Митева, в Хасково - от Георги Шишков, в Търговище - от Снежана Сутулова.

Във Велико Търново водач е Петър Кънчев, а във Враца - д-р Дилян Петров.

Водещи

Най-четени