Жулио Сезар се прибрал пеш след грешката си срещу Байерн 24.02 | 20:06

Вратарят използвал времето, за да помисли над злополучния за него мач на "Сан Сиро"

От iNews.bg

Бразилският вратар на Интер Жулио Сезар е извървял пеш разстоянието от "Стадио Сан Сиро" до своя дом, след като снощи стражът допусна груба грешка по време на 1/8-финалния двубой с Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига, завършил при резултат 0:1 в полза на немския гранд.

Гостите от Германия стигнаха до успеха в последните минути на сблъсъка, когато Жулио Сезар отрази лошо далечен удар на Ариен Робен, което и даде шанс на централния нападател Марио Гомес да отбележи от близка дистанция.

Днес пък стана ясно, че след двубоя бразилецът е оставил своя автомобил на автопарка на "Сан Сиро", избирайки да се прибере пеш и да помисли над сериозния си гаф.

Стражът не пропусна и да се извини на всички тифози за грешката, която може да коства на Интер участие на 1/4-финалите в Шампионската лига.

Президентът на "нерадзурите" Масимо Морати не пропусна да се застъпи за бразилеца, напомняйки, че страхотните му изяви през сезон 2009/10 са били със съществен принос за спечеления от клуба требъл.

"Всеки може да има лоша вечер", коментира Морати. "Всички помним чудесата, които Жулио Сезар неведнъж е правил на вратата на Интер".

Водещи

Най-четени