Кирил Домусчиев за Стойчо Стоев, Реал Мадрид и Шампионска лига 07.09 | 18:00

Босът даде някои подробности за бившия треньор на "орлите"

От iNews.bg

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде някои подробности около раздялата с треньора Стойчо Стоев.

Домусчиев сподели в предаването "ДикOFF", че Стоев е сключил договор с английски мениджъри да му търсят работа в чужбина, но той не е знаел за това. Въпреки това Домусчиев смята, че Стойчо е подходил коректно като е решил да остане в разградския тим преди лятото.

Босът на Лудогорец добави, че никога не се е притеснявал за парите от Шампионската лига. Той смята Козмин Моци за легенда на клуба и се зарече, че ако не получи колосално предложение ще го остави за дълги години в клуба.

"В България треньорите изведнъж решават, че са хванали Бог за шлифера, както се казва в един израз. Не знаеш английски, но искаш да работиш в Англия. Затова толкова години няма да има български треньор там. Ние с брат ми трябваше да разбираме от медиите, че Стойчо Стоев е подписал договор с мениджърска агенция от Англия, и трябва да преговаряме с тях за новия му договор. Въпреки всичко Стойчо Стоев излезна коректен и сподели, че иска да остане в Лудогорец," разкри Домусчиев пред Сашо Диков.

"Никога не съм се притеснявал за парите от Шампионската лига. Това са минимум 8,6 милиона евро, но повече се притеснявах за престижа на Лудогорец. Няма значение колко пари съм обещал на футболистите. Може и да са мислили за тях, но по-важното е че те играха пред своите семейства и цяла България," заяви Домусчиев.

"Още преди мача със Стяуа им казах да не се притесняват и да дадат най-доброто от себе си защото вече сме се класирали за групите на Лига Европа," добави Домусчиев.

"Моци остава легенда на клуба. Ако не получим някакво колосално предложение тогава той ще остане дълги години при нас. Той е мъжко момче - сложи ръкавиците и спаси две дузпи. Някои обичат да засилват темата с алкохола и цигарите. Всеки играч обича да кръшка и да пали цигата на по чаша вино. Просто не трябва да се прекалява," каза още философски Домусчиев в предаването "ДикOFF".

"В никакъв случай няма да излизаме пораженчески настроени срещу Реал Мадрид. Ако е така то няма смисъл да играем. Аз съм разчитал винаги на победата и на оптимизма," завърши Домусчиев.

Водещи

Най-четени