Поне 13 000 ще надъхван нашите срещу Холандия 21.03 | 14:57

Секторите Б и Г, както и ВИП-ът на националния стадион, вече са пълни

От iNews.bg

Над 12 000 души вече са си купили билет и ще бъдат на стадиона в събота от 20:45 ч., за да подкрепят България в съдбовната световна квалификация срещу Холандия. Sporta.bg се свърза с касите на Националния стадион и след дълго увещаване ни разкриха, че се очаква да края на работния ден днес около 13 000 да са си резервирали седалка чрез акупуване на пропуск.

До момента най-много ценни хартийки се продават за секторите "Б" и "Г". ВИП-ът е почти пълен, което е традиционно.

Повечето фенове са се сдобили с билет онлайн или в търговски обекти. По-малка част от желаещите да гледат Ивелин Попов и компания са си направили труда да идат до касите на "Васил Левски", обясни за Sporta.bg вътрешен човек. В крайна сметка се очаква Националният стадион да е запълнен на около 70 процента от своя капацитет, който е към 40 000.

Срещата с "лалетата" се явява изключително важна за "лъвовете" на Петър Хубчев. В досегашните 4 мача записахме 2 победи вкъщи над тоталните аутсайдери Люксембург (4:3) и Беларус (1:0) и паднахме тежко при визитите си на Франция (1:4) и Швеция (0:3).

Холандия е поставена до стената, защото падна у дома от "петлите", а при гостуването си в Стокхолм стигна само до равен. Иначе казано - сблъсъкът България-Холандия окончателно ще означава сбогуване с мечтите за Мондиала в Русия за този, който претърпи поражение. Ремито пък ще е равносилно на двойно харакири. Причината - само първият в групата получава директно визи за световното догодина, а вторият ще трябва да мине през ситото на баражите (и то ако не е с най-лиши показатели в сравнение с останалите потоци).

Източник: Sporta.bg

Водещи

Най-четени