Станислав Манолев: Фулъм е крачка напред в кариерата ми 06.02 | 16:05

Българският национал заяви, че целта му в следващите години е да се докаже и наложи на "Крейвън Котидж"

От Мариян Найденов

Новото попълнение на Фулъм Станислав Манолев определи трансфера си в английския клуб от ПСВ Айндховен като "крачка напред" в своята кариера. Българският национал добави, че целта му в следващите години е да се докаже и наложи на "Крейвън Котидж".

Манолев все ще е собственост на ПСВ, като холандците го преотстъпиха на Фулъм до края на сезона.

"Този трансфер е крачка напред за мен и се надявам да оправдая доверието на Фулъм и на старши треньора Мартин Йол", каза Манолев пред Voetbal International.

В договора на българина има опция, с която при желание от страна на Фулъм, то клубът може да го привлече с постоянен контракт за още две години - до лятото на 2016 г.

Манолев заяви, че това е и неговото желание и той е уверен, че ще остане да защитава цветовете на "котиджърс". "Вярвам, че ще покажа качествата си и това ще стане факт", сподели националът.

Станислав Манолев бе привлечен в ПСВ през лятото на 2009 година, но през този сезон окончателно загуби титулярното си място в Айндховен. Българинът не се ползваше с доверието на именития наставник Дик Адвокаат, което и наложи напускането му на Холандия. Той коментира положението си в ПСВ така:

"Болезнена ситуация, причината за която аз все още не мога да разбера, но сега това е зад гърба ми. Радвам се, че имах възможност да премина във Фулъм", завърши Манолев.

Водещи