Треньорът на Лудогорец ще съди журналисти 09.04 | 21:29

Стойчо Стоев бесен от писанията в пресата

От iNews.bg

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев разкри, че ще съди журналистите, които разпространиха неверни информации по негов адрес в последно време.

В някои медии се появи информация, че специалистът ще бъде сменен от собственика Кирил Домусчиев през лятото, а според други той е основната причина; поради която "орлите" не са играли контрола с английския колос Манчестър Юнайтед.

"Тази седмица бе тежка за мен и семейството ми. Не зная откъде дойдоха тези атаки към мен от пресата. Пълни тъпотии. Явно за всичко си има хора. Но ние сме законова държава и човек може да си търси правата в съда", закани се Стоев.

Той коментира и днешния успех с 2:0 над Левски в Разград.

"Много ми се насъбра. Отборът е затормозен психически. Благодаря му за мъжката игра и проявения характер. Тази победа е победа за мен. Радостен съм, че в такъв труден момент успяха да излязат като победители", заяви треньорът.

"Трудно ми е да анализирам къде сме надиграли Левски. Стремяхме се да имаме скорост и дълбочина в атаката. Видя се обаче, че и Левски са вдигнали нивото. Успяха да ни противодействат добре. И двата отбора внимаваха да не получат гол през първото полувреме. През второто погледнахме по-смело към вратата им", отбеляза още Стойчо Стоев.

Водещи