Най-успешните приложения за iPhone за 2014 г. 28.11 | 18:05

Полезни и хитри

От Неда Ковачева

Годината още не е съвсем отминала, но няма как да не направим някои обобщения за последните 11 месеца. Една от сферите, особено благодатна за подобни равносметки, е тази на смартфоните и по-точно на създаването на приложения.

Тъй като обемът на "апликации" за смартфони е солиден, шансът да откриете най-добрите, без да са супер известни, не е голям. Именно за да сме ви от помощ, сега ще ви покажем няколко добре замислени приложения за iOS, които се появиха през 2014 г.

1. Acorns

Всички сме наясно, че за дългосрочен финансов успех е нужно умно инвестиране. Да, но всяко начало е трудно и решаващо. Acorns спомага за по-спокойно стартиране в дадено начинание, обръщайки внимание на останалите след определена инвестиция пари. Приложението ги събира в специално портфолио, което се наблюдава от финансов експерт. Вие можете да избирате колко да инвестирате, а за всичко останало се грижи програмката. Приложението е безплатно, но ако започнете да инвестирате, ще ви иска по долар месечно.

2. Humin

1443731

Humin преподрежда контактите ви спрямо взаимоотношенията ви с тях. Така много по-лесно и бързо можете да търсите сред телефонните си номера, създавайки си тематични списъци. Приложението се учи от поведението ви и ползването на телефона и колкото повече работите през него, толкова по-интуитивно става то.

Можете да видите всички най-популярни приложения за iPhone за 2014 г. в материала на Div.bg.

Водещи

Най-четени