LG представя най-големия в света Full HD 3D телевизор 06.01 | 15:00

Новият модел предлага образи с реалистичен размер и картина с оптимално качество както в 2D, така и в 3D формат

От Силвия Стоядинова

Южнокорейската компания LG Electronics ще представи най-големия в света FULL LCD 3D телевизор с LED подсветка (FULL LED 3D TV), по време на изложението CES 2011 в Лас Вегас, което се провежда тази седмица, съобщава сайта mb.com.ph.

Новият 72-инчов LZ9700 съчетава постиженията на най-модерната технология с LG Smart TV функции.

Моделът предлага на зрителите образи с реалистичен размер, а картината е с оптимално качество както в 2D, така и в 3D формат.

На базата на иновативната FULL LED технология на LG, LZ9700 е снабден с пълен панел светодиоди (LED) директно зад самия екран. Това прави изображенията върху LZ9700 цветни и ярки като картини в художествена галерия.

Благодарение на огромният размер на FULL LED екрана картината е по-обширна от всякога и зрителите могат да усетят уникалното качество на изображенията, които са в реалистичен размер.

Бъдещите купувачи могат да се възползват и непрекъснато разрастващата се колекция TV приложения на LG, която включва разнообразни опции - от уроци по чужди езици до игри и сами да инсталират различни приложения.

Технологията TruMotion 400Hz пък осигурява супер бърза обработка на образите за изключително ясни 3D картини.

"LZ9700 перфектно съчетава върховното LG качество на картината с най-новите постижения на компанията в сферата на 3D телевизорите”, обяснява президент и изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company Хавис Куон,

От компанията са убедени, че със своите незаменими качества новият модел LG прави заявка за лидерската позиция на пазара на телевизори.

Въпреки, че цената на телевизора още не е обявена, той ще бъде достъпен за потребителите в началото на 2011 г., като всички условия ще бъдат обявявани на съответните локални пазари.

 

 

 

Водещи

Най-четени