Ще получим нов филм за Хълк през 2015 година 08.05 | 08:09

Marvel отново подготвя продукция с космически бюджет

От Ивайло Коралски

Само няколко дни след грандиозната премиера на "Отмъстителите" ("The Avengers"), Marvel направи поредния си анонс за нова лента, базирана на персонаж от безкрайния каталог на комиксовия гигант.

Студиото планира заснемането на нов филм за Хълк, който трябва да се появи на екран през 2015 година. В ролята на Хълк отново ще видим Марк Ръфало. 

Лентата ще бъде ново начало на поредицата и няма да бъде обвързана с която и да е до момента продукция с участието на безлимитния що се отнася до физически сили герой.

Пол Гитер от Marvel допълва, че следващата версия на Хълк отново ще бъде мултимилионен проект.

Кино историята на Хълк до момента е низ от разочарования и изненадващи решения.

Дебютната мащабна продукция се появява на екран през 2003 година. Режисирани от Анг Лий, първите кино приключения на зеления герой са тотално разочарование както от финансова гледна точка, така и като рецензии от критиката.

Последвалата през 2008 година обаче нова версия е приета далеч по-радушно от кино критиците заради избраното по-близко до комикс книжките изпълнение. "Невероятният Хълк" генерира и доста стабилни приходи за Marvel.

Въпреки успеха на лентата обаче, студиото изненадващо замени Едуард Нортън с Марк Ръфало при участието на Хълк в "Отмъстителите".

За момента все още не е ясно кой ще режисира следващия Хълк.

Водещи

Най-четени