Apple Watch 2 ще дебютира през март 09.12 | 15:01

Същото важи и за iPhone 6c

От Ивайло Коралски

Получаваме поредната доза слухове с марка Apple и според въпросните компанията от Купертино би следвало да организира голям ивент през март следващата година. 

9to5Mac съобщава, че Apple планира да представи за първи път пред света Apple Watch 2, а това ще бъде втора поредна година, в която гигантът представя нов продукт през март.

Детайлите около версия 2.0 на популярния часовник са оскъдни, но за момента се твърди, че Apple подготвя нова камера, безжична свързаност и подобрени фитнес тракъри.

Има слухове и за сензор, който ще бъде част от каишката на часовника. Според 9to5Mac Apple Watch 2  ще влезе в продажба през април.

И още, източниците на медията твърдят, че съществува вероятност Apple да представи в рамките на събитието iPhone 6c (който според други слухове всъщност е iPhone 7c).

Смартофнът би следвало да предлага 4-инчов дисплей и метално тяло, различно от не особено добре приетата от критиката и потребителите пластмасова обвивка на iPhone 5c. Що се отнася до процесорната мощ на смартфона, то очакванията са той да разполага с А9 чипа на Apple, който към днешна дата е съставна част от iPhone 6s и 6s Plus. Поддръжката на NFC пък ще помогне за разплащателните услуги на Apple под формата на Apple Pay.

Всичко написано в този текст за момента е просто слух, но от друга страна Марк Гърман от 9to5Mac се слави с адекватните си източници, така че вероятно няма да са много изненаданите, ако след малко повече от три месеца споменатите устройства действително бъдат обявени от Apple.

Водещи

Най-четени