Samsung с гигантски, почти 20-инчов таблет (СНИМКИ) 27.10 | 16:31

Ще бъде значително по-евтин от iPad Pro

От Ивайло Коралски

На картинка е трудно да си визуализирате какво представлява 18,4 инчов таблет и това вероятно ще бъде проблем за Samsung, при прокламирането на новия Galaxy View. 

За първи път за Galaxy View Samsung спомена през септември. Към днешна дата имаме много по-ясна представа какво ще предлага таблета, който видимо е почерпил вдъхновение от Microsoft Surface.

Въпреки че все още не е състоял голям официален анонс, онлайн ритейлъри разпространиха снимки и информация за устройството.

Въпросното ще разполага с минимум 32гигабайта памет за съхранение на информация и ще струва 600 долара.

1587604

Въпреки че вече няма достъп до предварителната поръчка, според GSM Arena таблетът ще бъде захранван от Exynos 7580, ще има 1080p дисплей, 2 гигабайта рам памет и microSD слот, който ще поддържа карти с капацитет до 128 гигабайта.

Ще се продават минимум два модела (вероятно ще бъдат повече) – единият ще предлага единствено WiFi свързаност, докато другият - 3G и LTE. Вторият, естествено, ще бъде значително по-скъп от WiFi модела.

Единствената показана до момента цена – тази от 600 долара, е значително ниска от тази, за която се продава iPad Pro, което предполага търсене на по-масова аудитория от страна на Samsung.

Водещи

Най-четени