Чарли Шийн се сгоди за гореща порно звезда (СНИМКИ) 16.02 | 16:11

Името ѝ е Брет Роси

От Ивайло Коралски

Особено големият Чарли Шийн се е сгодил за порнозвездата Брет Роси, съобщи Movieweb.

След като отпразнували Свети Валентин, на 15 февруари двамата заедно посрещнали изгрева на слънцето. Тогава Чарли Шийн паднал на едно коляно пред Брет Роси и й предложил брак.

Пред Е!news Роси е заявила: "Да! Ние сме сгодени! Той дори се държа като джентълмен и падна на едно коляно. Изобщо не го очаквах." 

Тя е разкрила, че това е станало след един прекрасен Свети Валентин, който двамата за празнували заедно. След това са посрещнали изгрева на слънцето. Годежният пръстен, който Роси получила, бил класически и красив. 

1194567

"Това е най-щастливият момент от живота и на двама ни! Той е най-добрият ми приятел, моя сродна душа" - е казала Роси.

В началото на януари Чарли Шийн обяви, че се е оженил за Роси докато двамата са били в Исландия за новогодишните празници, отбелязва БТА. По-късно обаче новината беше опровергана. Шийн искал просто втората му съпруга Дениз Ричардс да получи инфаркт. 

Дениз Ричардс разгневи Чарли Шийн, като заведе дъщерите им Сам и Лола на почивка на Коледа и така той не можа да ги види за празника, нито да им даде подаръците си. 

Брет е известна също като С или Скоти, подвизава се и под името Крей. Тя е на 24 години.

Бракът с Роси ще е четвърти за Чарли Шийн, който е на 48 години. Той беше женен за Дона Пийл от 1995 г. до 1996 г., за Дениз Ричардс от 2002 г. до 2006 г. и за Брук Мюлер от 2008 г. 

до 2011 г.

От трите си досегашни брака Чарли Шийн има четири деца – Сам и Лола от Дениз Ричардс и и близнаците Боб и Макс от Брук Мюлер.

Водещи

Най-четени