Най-несполучливите филмови роли на великите холивудски актьори 11.01 | 17:23

И най-добрите грешат понякога!

От iNews.bg

Кое е най-важното за един актьор? Ролите, които играе, разбира се! Кое може да срине нечия актьорска кариера? Лош филм, неподходяща роля или пък неспособен режисьор. Понякога най-известните холивудски имена не подбират ролите си кой знае колко добре и лошите им филми ги преследват цял живот.

Днес ще ви покажем кои са най-ужасните роли и филми, в които са се снимали някои от най-големите актьорски величия. Те със сигурност се срамуват от изборите си, но няма как да върнат времето назад. А на нас ни остава единствено да се позабавляваме с техните грешни решения!

Уил Смит в "Седем души”

21565

Уил Смит винаги подбира ролите си и се снима в големи заглавия, но през 2008 година просто не сполучи с роля. Целият филм бе обявен за провал от не един критик, а играта и ролята му бяха доста изкуствени. Образът на героя му не успя да докосне никого и така и не успя да ни убеди в нещо значимо.

Кейт Бланшет в "Индиана Джоунс”

20917

Кой не харесва Кейт или пък поредицата за Индиана Джоунс? Но някак актрисата не си пасна добре с филма. По някаква причина Бланшет така и не успя да влезе съвсем в роля и изглеждаше доста неудобно през цялото време. Наистина е жалко да губи от времето и таланта си с такава роля, която явно не ѝ подхожда.

Кои са останалите най-ужасните филмови роли, изиграни от най-добрите холивудски звезди, ще разберете в Jenite.bg!

Водещи

Най-четени