Нечовешка бруталност в Бургас - тийнове се гаврят с дете, пъхат му бутилки и нож в ануса - снимат и се хвалят 07.04 | 12:59

Кварталните гаменчета завлекли жертвата в гората и започнали да издевателстват, за да заснемат "подвига" си

От iNews.bg

За поредно брутално престъпление, извращение, насилие между деца алармира читател на бургаския сайт Флагман.бг. Грозната гавра е извършена в гората на бургаския кв. Банево от стари познайници на полицията и прокуратурата.

Флагман.бг писа за тяхната групичка в началото на март, когато притиснаха момче до оградата на бургаска детска градина, млатиха го и снимаха видео, с което да увековечат геройството си и да се хвалят.

Този път жертвата е от кв. Банево, кротко и добро дете, което искало само да има приятели. Не за първи път обаче те се гаврили с него. На 30 март вече нещата излезли извън контрол. Кварталните гаменчета завлекли тийнейджъра в гората, започнали да издевателстват над него, като пъхат в ануса му предмети, сред които бутилка и нож. Заснели "подвига" си и се хвалели с него.

Флагман.бг разполага с пълните видеоклипове, които насилниците са заснели и с които се хвалят пред връстниците си. Призоваваме полицията, прокуратурата, Агенцията за закрила на детето и институциите, които отговарят за подобни брутални сцени между непълнолетни, да накажат гамените от кв. Банево с най-голямата строгост, която им позволява законът.

В противен случай видеоклиповете ще бъдат публикувани във Флагман.бг и ще бъдат разкрити извършителите. Нито един от тях не е пълнолетен и това е най-страшното, защото явно обществото ни възпитава престъпници. Прикривайки подобна саморазправа с нечовешки привкус, ставаме съучастници и помагаме в тийнейджърите да се породи чувството за безнаказаност.

Водещи

Най-четени