Силовият министър Терзийски: Още не мога да вляза в ролята на политик 13.08 | 16:01

Терзийски направи коментара си по повод днешното провалено заседание на парламента, поради липса на кворум, на което трябваше да бъде изслушан за агресията срещу журналисти, протестиращи и участници в Националната конференция на ГЕРБ

От iNews.bg

Разберете ме, след 2-3 седмици като министър, още не мога да отговарям политически и да вляза в ролята на политик, заяви в Елхово силовият министър главен комисар Христо Терзийски.

Терзийски направи коментара си по повод днешното провалено заседание на парламента, поради липса на кворум, на което трябваше да бъде изслушан за агресията срещу журналисти, протестиращи и участници в Националната конференция на ГЕРБ.

Министърът каза, че е бил подготвен с отговори на въпроса за събитията от миналата сряда.

Той съобщи, че СДВР вече работи по два сигнала, свързани с днешните протести около сградата на парламента, където протестиращи хвърляха домати и яйца.

Терзийски пристигна в РДГП – Елхово, където се проведе кратка церемония по награждаване на пожарникари и гранични полицаи, участвали в гасителните действия при възникналия преди дни голям пожар в района. 

Водещи

Най-четени