Бареков: Сметната палата да не се превръща в гилотина на управлението 27.04 | 10:30

Има прегръдка между ГЕРБ и ДПС, а РБ и ПФ държат Борисов за шлифера

От iNews.bg

Сметната палата да не се превръща в гилотина на управлението. За това призова лидерът на "България без цензура" и евродепутат Николай Бареков в сутрешния блок на Нова ТВ.

"От 10 дни върви сценарии за физическото унищожение на ББЦ. Сметната палата гилотинира партията с лъжливо твърдение, че декларацията не е подадена в срок, а тя е подадена в срок. Имало е липсващи ЕГН-та на дарители, възстановихме ги по списък, който вече е заверен след одит. Сега разбирам, отново от медиите, че е имало кореспонденция между Палатата и финансовия министър колко грешен бил Бареков", обясни лидерът на ББЦ.

Той обяви, че още днес ще сезира Европейската Сметна палата и съда в Страсбург за саморазправата с единствената опозиционна партия в България. Ще запознае със случващото се и своите партьори, дори и опонентите си в Европарламента.

Кампанията срещу ББЦ стигна дъното. Физически ще бъде гилотинирана единствената останала опозиция. Тази кампания се води води от статуквото и управляващите. Сметната палата напълно обслужва управляващите, ръководството й бе избрано от тези управляващи", каза лидерът на ББЦ.

"В момента има голяма братска прегръдка между ГЕРБ и ДПС – това е скритото управление на България, а формално Реформаторският блок, патриотите и агент Гоце са хвали Борисов за шлифера или за някои по-меки части", заяви Бареков.

Големите играчи на сцената са политиците. В момента заповедите ги издава Бойко Борисов. Догодина по това време колелото ще се е завъртяло още един път и ще се завърти много по-бързо, отколкото предполагате, посочи евродепутатът. "Да, дадох букет преди няколко години, но сега съм единственият политик, който не се продаде на Борисов", отсече той.

Първата ми работа е да си спася партията, после ще мисля за идващите избори. Заради предателствата реших да не разчитам на големи групи хора. Ще се ориентирам към мажоритарни избори", заяви Бареков.

Водещи

Най-четени