Росен Петров с частна охрана - страхувал се за себе си 01.03 | 17:52

След Цветанов всеки може да е вътрешен министър, заяви новият политик

От Христина Рафаилова

Зам. - председателят на "България без цензура" Росен Петров вече се движи с частна охрана, тъй като се страхувал за живота си и за този на приятелката си. Това каза самият той в ефира на Нова телевизия, където гостува с половинката си Калина. 

Новият политик каза, че след като е влязъл в партията на Николай Бареков, се уверили, че политическата сила  не е зависима от никога. "Нашата партия е с най – прозрачното финансиране", коментира той.

На въпрос дали наистина се вижда като вътрешен министър той заяви, че след бившия МВР шеф  Цветан Цветанов всеки може да заема този пост.

Петров коментира и твърденията, че той е вкарал Бойко Борисов в политиката. Той разказа, че били с Борисов, Слави Трифоново и настоящият шеф на Българо - американската кредитна банка Цветелина Бориславова. Петров убеждавал експремиера да стане политик, а той се чудел дало да не остане главен секретар на МВР по времето на Румен Петков, който правел Борисов "див".

Зам. - шефът на "България без цензура" разкри и тайната за "раздялата" между Борисов и Слави Трифонов. Според него лидерът на ГЕРБ тогава бил съгласен да прави партия с подкрепата на Трифонов и Петров, като влиянието трябвало да се дели 50 на 50. 

Новият политик каза, че е напуснал bTV, тъй като писнало "само да плямпа". Той каза, че е бил използван за политически поръчки. Също така не му позволили да има свое предаване и той си останал само водещ. 

Водещи

Най-четени