Евтино и лесно решение против суха кожа 29.09 | 19:21

Кремът за ръце вече не ни трябва

От Лазар Тодоров

Студените месеци вече чукат на вратата. Наред с хубавите празници, пухкавия сняг и повечето време, което изкарваме вкъщи с близките си хора, има и негативи, които изпитваме в зимните месеци. А именно, че студът и вятърът влияят отрицателно върху кожата ни. Най-пострадала обикновено е тази на ръцете ни, която често пренебрегваме.

Много по-често се сещаме да се грижим за кожата на лицето си, ползвайки всякакви мазила и помади, но ръцете остават на заден план. Сигурно сте установили, че колкото и да ги мажете, съвсем скоро след като кремът попие, отново се завръщате към способността си да изстържете старата боя от стената в хола. Тази мултифункционална текстура си има своите предимства, но ако решите, че искате да се отървете от естествената си шкурка, има само един начин да го направите и то без да давате куп пари за кремове. Ексфолиант е отговорът!

И сега, за да спестите пари, ще ви кажем  най-лесната и същевременно много ефективна рецепта за домашен ексфолиант. Ще ви е необходим единствено блендер, в който да смесите всички съставки.

Вижте какво точно ви е необходимо за невероятната домашна рецепта за нежни и красиви ръце във Fitwell.bg.

Водещи

Най-четени