Кобрата нокаутира зверски Франк Мир още в първия рунд в Тексас ВИДЕО 28.11 | 07:42

След мощна серия от удари софиянецът прати в несвяст Мир като бяха изминали едва 1:46 минути от началото на двубоя, който беше гвоздеят на галавечерта

От iNews.bg

Нашият Кубрат Пулев се представи страхотно в чаканата с огромен интерес битка в триъгълен ринг по нови бойни правила срещу легендата в смесените бойни изкуства - Франк Мир. Кобрата нокаутира своя американски опонент в ютексас още в първия рунд в мача-гвоздей на галавечерта Triad Combat.

След мощна серия от удари софиянецът прати в несвяст Мир като бяха изминали едва 1:46 минути от началото на двубоя. Родният боксьор видя, че американецът се намира в неадекватно състояние и отказа да му нанася повече удари, преди съдията официално да сложи края на мача.

Легендарната група "Металика" подгря битките, а след техният край ще изнесе и концерт. Кантарът преди мача отчете 115.6 килограма за Кобрата – с 7.2 повече от предишната му битка срещу Антъни Джошуа за трите световни титли. Тогава британският боксьор беше с 4 килограма повече от Кубрат. ММА легендата Франк Мир бе по-тежък от по-големия брат Пулев. Той закова кантара на 122 килограма, но впоследствие това хич не му помогна и той едва се задържа на въжетата в тотално безпомощно състояние.

Водещи

Най-четени