Чарли Шийн признава, че е ХИВ-позитивен 17.11 | 14:41

Актьорът ще сподели за болестта си в ефир

От iNews.bg

Актьорът, познат най-вече от хоитовия сериал "Двама мъже и половина", Чарли Шийн ще направи лично признание в предаване на телевизионната мрежа NBC.

Това ще стане на фона на вълна от спекулации пред последните часове, че в ефира на Today той ще потвърди, че е носител на ХИВ - вирусът, причиняващ СПИН.

Говорителят му отказва всякакви коментари, а в съобщението на NBC не се съдържа нищо повече за интервюто с 50-годишния Шийн.

Но TMZ.com, който е може би най-популярният сайт за светски новини, цитира източници от Today, според които актьорът ще направи именно това признание.

Таблоидът National Enquirer написа в понеделник, че след 18-месечно разследване е успял да потвърди, че диагнозата HIV-позитивен е била поставена на Чарли Шийн преди няколко години.

 

Актьорът игра в продължение на 8 години ролята на женкаря Чарли Харпър в "Двама мъже и половина", но бе уволнен през 2011г. за непристойно поведение, включващо купони с кокаин и порно звезди, както и обвинение, че е посегнал на бившата си съпруга.

Водещи

Най-четени