14-годишна уби новороденото си бебе 04.10 | 12:43

Мъникът все още бил закачен за пъпната ѝ връв, когато го удушила

От Ивайло Коралски

14-годишната американка Касиди Гудсън е обвинена, че задушила до смърт новороденото си дете, докато въпросното все още било закачено за нейната пъпна връв, съобщава WTSP.

Касиди Гудсън родила момченце в банята на нейния дом на 19 септември.

Според полицейския доклад, след като удушила бебето, гимназистката използвала ножици, за да изреже пъпната връв и отдели детето от себе си.

От същия доклад научаваме, че причината, поради която тийнейджърката убила собственото си дете била, че нямала представа какво точно да прави с него.

14-годишната Гудсън носила изключително широки дрехи през цялото времетраене на бременността ѝ, за да скрие набъбналия си корем от нейното семейство.

Двете ѝ лели имали съмнения, че момичето е бременно, но майката на детето, Тереза Гудсън, била в пълно неведение за случващото се с дъщеря ѝ, разкрива шериф Грейди Джъд.

Полицията получила обаждане от майката на Касиди три дни след раждането, която съобщила, че е открила мъртво бебе, скрито в кутия за обувки.

Майката впоследствие разкрила, че стигнала до тялото, след като подушила странната миризма, идваща от стаята на дъщеря ѝ.

Предвид факта, че Касиди Гудсън все още е невръстно дете, което не е получило подкрепа от най-близките си хора, властите обмислят възможността да повдигнат обвинение към родителите ѝ, които не са разбрали за бременността на дъщеря им.

Разследващите случая все още се опитват да установят кой е бащата на детето.

Водещи

Най-четени