„Има такъв народ“ (ИТН) внесе документи в Централната избирателна комисия 05.09 | 16:30

"Разбира се, изкушаваме се и ние да направим около шест коалиции, за да покрием тренда, който тече, но това е в сферата на шегата", добави Йорданов.

От iNews.bg

"Има такъв народ" (ИТН) внесе документи в Централната избирателна комисия (ЦИК)  за регистрация за участие в предсрочните парламентарни избори на  27 октомври.  "Внесохме 5100 подписа, документите са ни изрядни", каза пред медиите заместник-председателят на партията Тошко Йорданов.

Той посочи, че при ИТН  нещата винаги са изглеждали спокойни и на предишни регистрации,  защото са "партия, която е последователна, която не се цепи на пет крила и осем подкрила с шест-осем съпредседателя, подпредседателя".

"Разбира се , изкушаваме се и ние да направим около шест коалиции, за да покрием тренда,  който тече, но това е в сферата на шегата", добави Йорданов.

Заместник-председателят на ИТН посочи, че кой какви резултати ще има на предстоящите избори решават българските граждани. Ние в тази предизборна кампания ще трябва да си говорим с гражданите, както винаги, заяви той.

Водещи

Най-четени