ГЕРБ атакува ПП: През последните 4 години имаха множество възможности да приемат законите по ПВУ 15.09 | 18:00

Такова поведение от тяхна страна създава само проблеми, заявиха от партията на Борисов

От iNews

"Вече заявихме, че сме против прибързаното законодателство, предлагано от ПП. Този тип политическо поведение създава само проблеми, а не дава решения". Това се казва в изявление на ПП ГЕРБ, които изпратиха отговор на писмото на Продължаваме промяната, в което ПП пита ГЕРБ дали ще приеме антикорупционните законопроекти.

"Припомняме, че през последните 4 години имахте множество възможности да приемете законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Година и половина кабинетът "Петков" имаше и пълно мнозинство в Народното събрание по време на управлението Ви с БСП и ИТН - време е да отговорите защо тогава не приехте въпросните закони и не осигурихте на България 10-те милиарда от ПВУ.

Прехвърлянето на отговорността в момента заради липсата на действия от Ваша страна е манипулативно и не отговаря на истината", подчертават от ГЕРБ.
Приложено в отговор от ГЕРБ изпратиха на ПП отново управленската си програма като основа за политически смислен дебат за бъдещо стабилно и редовно управление на страната.

Водещи