13 красавици ще се борят за короната на Мис България 28.03 | 11:21

Екзотичната Ясмина Халаф с най-голям шанс за победа

От Мартина Панайотова

13 са финалистките, които продължават борбата на конкурса "Мис България 2012”. Това стана ясно от риалити формата "Пътят към короната 2” на TV7. Момичетата бяха избрани сред 22 полуфиналистки.

Екзотичната Ясмина Халаф стана първата излъчена финалистка. Тя блесна със старанието и упоритостта, които показа по време на тренировъчния лагер на момичетата в курорта "Елените".

Красавицата показа отлични резултати и заради това тя няма да бъде оценявана по време на съботното шоу, излъчвано от коментарното студио, когато ще бъдат излъчени и останалите финалистки на конкурса.

Халаф получи и най-голям процент от гласовете на феновете на конкурса във Facebook, като за нея гласуваха 29%. Останалите гласове си поделят: Радостина Турлакова - 18% и Натали Воденичарова -15%. Анкетата се проведе на официалната фен страница на "Мис България 2012” в социалната мрежа.

Междувременно по време на конкурса зложелатели са се опитали да измамят резултатите с манипулиран вот. На сайт, който представя кандидатките, са били публикувани техни снимки и имената, като всеки потребител е имал възможност да изпрати до 20 SMS-а за своята фаворитка. Тази информация е невярна.

Във връзка с осуетената своевременно злоупотреба със зрителския вот, от продуцентската къща !no frame media са категорични, че няма да има гласуване ссъс SMS-и за кандидат-миските.

Подобно на миналогодишната надпревара, на по-късен етап зрителите ще могат да гласуват безплатно за своята фаворитка на сайта на конкурса.

Водещи

Най-четени