Автосалон във Варна подгрява големия в София 29.09 | 14:47

Две седмици преди „София Мотор Шоу 2015“ в морската столица 28 марки вадят най-актуалните си модели

От iNews.bg

Две седмици преди дългоочакваното откриване на софийския автосалон след няколкогодишно прекъсване, друга автомобилно изложение ще бъде открито във Варна. Между 1 и 10 октомври в морската ни столица ще се проведе Grand Auto 2015. По време на изложението варненци и гостите на града ще могат да се запознаят с актуалните модели на 28 марки от целия свят.

На площ от над 4 500 кв. м по етажите на Grand Mall официалните вносители на редица марки автомобили и мотоциклети ще покажат най-актуалните и нови свои модели. Специален акцент ще има именно върху двуколесните возила.

В изложението във Варна ще се включат с актуалните си модели 28 световни марки. От Европа и Америка ще се представят луксозните Mercedes, BMW, Audi, Jaguar, Land Rover, Jeep, Volvo, Mini. Организаторите на автосалона обещават изненада от Maserati, която ще прикове погледите на ценителите на италианския лукс, дизайн и скоростта.

На варненския автосалон актуалните си модели ще представят още Wolksvagen, Opel, Skoda, Peguet, Fiat, Alfa Romeo, Sitroen, Renault, Dacia, Chevrolet, Ford. Силно ще бъде участието на популярните у нас автомобилни марки от Азия – Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, както и на произведените в България автомобили на Great Wall.

Автоизложението обещава премиери от почти всички марки, а специален акцент ще бъде една предпремиера, която ще изпревари с цяла седмица официалното представяне на най-новия автомобил на Hyundai за България. Това ще е новият Tucson - SUV от високотехнологичната линия на марката. Автомобилът беше показан за пръв път преди дни на автосалона във Франкфурт. Вносителите са подготвили оферти със специални цени в рамките на Grand Auto 2015.

Водещи

Най-четени