Автомобилът Made in България: По джоба на всеки само за 99 лв. на месец* 12.07 | 09:49

Българският автомобилен производител представи новия си финансов продукт Great Wall Leasing, с който предлага модела Волекс на изключително достъпна цена

От Деляна Петкова

Всеки мечтае за чисто нова кола, която да е с модерен дизайн, с топ качество, да е пълна с екстри, но преди всичко да бъде и достъпна. Звучи примамливо и същевременно нереалистично, нали? Точно тук идва моделът Great Wall Voleex C10 – Made in България.

Той е с предложение, което съчетава най-желаните характеристики за един автомобил, при това с 5 години пълна гаранция и наистина специална цена и изгоден лизинг.

Българският автомобилен производител Литекс Моторс представи наскоро новия си финансов продукт - Great Wall Leasing. Офертата е част от новата рекламна кампания, с която компанията представя българския автомобил Great Wall Voleex C10 - Made in България. на специална цена от 14 990 лв. с ДДС или само 99 лв. на месец.

Параметрите на лизинговото предложение са напълно в унисон с нарастващото търсене на родните автомобили и са категорично едни от най-атрактивните на пазара:

- за 99 лв. на месец
- до 25 % остатъчна стойност
- под 3% средно годишно оскъпяване на актива
- включени такса управление, регистрация, пътен данък в първоначалната вноска
- включено автокаско за първата година

В цената на модела се включва и топ оборудване и екстри, сред които:
климатик
централно заключване
аудио с MP3 и USB, 6 високоговорителя и усилвател 4х40W
лети джанти
4 ел. стъкла, ел. огледала с ел. сгъване, фарове за мъгла, дневни светлини
заден паркинг асистент
електрическо серво-управление
4 дискови спирачки, ABS с EBD, спирачен асистент

Изненадите не свършват дотук, тъй като моделът Волекс се предлага с 5 години пълна гаранция и възможност за данъчен кредит. Българският автомобилен производител Литекс Моторс предлага и опция монтиране на фабрична високотехнологична газова уредба към модела, която намалява разходите за гориво с над 40%.

Звучи прекалено добре, за да няма никаква уловка, но е факт. Клиентите получават топ оборудване, топ качество и 5 години пълна гаранция на истински изгодна лизингова цена.

В допълнение на програмата си, компанията стартира и атрактивна игра в социалната мрежа Facebook за активните потребители на страницата Great Wall Bulgaria. Участниците имат възможност да спечелят първия български автомобил Great Wall Voleex C10, като качат своя снимка на тема "Аз и Great Wall” и съберат максимален брой гласове за нея.

Кой ще кара първия български автомобил ще се разбере през есента, когато приключва играта и името на гордия собственик ще стане известно.

Първите родни автомобили вече се радват на огромен се интерес и все повече българи залагат на националното производство. Специалният финансов продукт Great Wall Leasing е допълнителен жест от компанията към потребителите у нас, като гарантира изключително достъпен и качествен автомобил, който е по джоба на всеки.

* Новината е на партньор на iNews.

Водещи

Най-четени