ЗАД "Виктория" с нов луксозен офис в Търново 27.04 | 09:10

Една от най-известните застрахователни компании у нас отбелязва и 10 години на пазара

От Нели Минчева

10 години на българския пазар и откриване на нов главен офис отпразнува днес във Велико Търново екипът на ЗАД "Виктория". Новото помещение се намира на по-комуникативно и удобно за клиентите на дружеството място - ул. "Христо Ботев".

С благослов и освещаване отец Илия пожела успешна работа на застрахователите от "Виктория" и да се случват по-малко произшествия. Специално за откриването присъства изпълнителният директор на дружеството и председател на Управителния съвет Данчо Данчев.

Той сподели, че Велико Търново е един от първите градове в страната, където "Виктория" започва дейност преди 10 години и че това е застрахователното дружество на пазара, което предлага най-добрия сервиз в застраховането и най-квалифицираните и усмихнати служители.

Данчев и регионалният мениджър за Велико Търново Лалю Драголов се обединиха в мнението си, че най-важната цел за тяхната компания са клиентите и тяхното доверие.

ЗАД "Виктория" е сред утвърдените застрахователи в страната. В повече от 70 главни офиса, покриващи цялата страна, работят над 240 служители.

*Информация от партньор на iNews

Водещи

Най-четени