Максим Бехар стана Бизнес лидер на годината 20.07 | 13:46

Компанията му M3 Communications Group взе наградата за най-креативен офис

От iNews.bg

Максим Бехар спечели Първо място в категория "Бизнес лидер на годината" на годишните награди на b2b Media. Компанията му M3 Communications Group, Inc. взе награда за най-креативно офис пространство. На церемонията, която се състоя вчера в Capital Fort, бяха връчени отличия в 19 категории на водещи компании от българския бизнес.

"Бизнес лидер на годината" е значимо признание за мен, което може да получи само този, който има силен екип до себе си. Благодаря на целия екип М3 Communications Group, Inc. за професионализма и подкрепата. Поздравявам и b2b Media за инициативата да отличи интересните бизнес проекти на 2016 г.", каза Максим Бехар.

През миналата година той получи престижната награда Stevie за най-добър мениджър в света. На тазгодишните награди на Българската асоциация на PR агенциите M3 Communications Group, Inc. стана PR Агенция №1 за 2016.

Максим Бехар е включен и в изданието Global PR Power Book 2016 на авторитетния британски седмичник PR Week, което представя водещите световни PR експерти. Той има още десетки световни и български награди, преподава в редица университети и участва в конференции и форуми за модерния PR и социалните медии по цял свят.

Водещи

Най-четени