Стартира личен сайт на Цветан Василев 09.06 | 14:32

Платформата съдържа информация за проектите и инициативите му

От iNews.bg

Днес, 9 юни 2014 г., стартира личен интернет сайт на Цветан Василев, председател на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка АД. Това съобщиха от пресцентъра на КТБ АД.

В сайта се съдържа информация за развитието на основните проекти на Цветан Василев – Корпоративна търговска банка АД и професионален футболен клуб "Ботев Пловдив", както и за благотворителната дейност на банкера в областта на спорта, културата, образованието и др.

В отделен раздел може да се проследят публичните изяви на Цветан Василев – отразено е участието му в международни форуми и негови изказвания на различни събития.

Сайтът има секция за новини, която се обновява редовно с най-актуалната информация. По-значимите публикации и интервюта на Цветан Василев в български и чуждестранни медии през годините са в раздел "Публикации и интервюта".

Личният сайт на Цветан Василев е създаден, за да отговори на необходимостта от достоверна и актуална информация за личността на банкера, за неговата биография, проекти и инициативи, уточниха от КТБ АД.

Водещи

Най-четени