Босът на ЦСКА: Искаме да покажем на либийците, че не ги мразим 22.02 | 14:40

Собственикът на "армейците" Димитър Борисов коментира течащото в момента турне на ЦСКА в Либия

От Константин Симидчийски

Днес ЦСКА ще завърши участието си на турнира "Мъчениците на 17-ти февруари" в Либия. "Армейците" ще изиграят два мача от по едно полувреме срещу Ал Насър и Ал Ахли. В ексклузивно интервю за Българската национална телевизия собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че трансферът на испанеца Антонио Томас е пред финализиране. Освен селекцията, Борисов коментира и изказването на президента на Левски Тодор Батков, че "сините" първи са получили покана за турнира в Либия.

"Възможно е Левски да е бил поканен първи, аз нямам такава информация. ОК - няма проблеми. Ние бяхме поканени втори, но приехме. Смятам, че поканата към ЦСКА специално, ОК и към Левски да е имало някаква покана, значи че това е едно уважение към България.

За мен беше предизвикателство да приема поканата за Либия, за Бенгази специално, заради това, което се случи с нашите медицински сестри, защото аз смятам, че те не са виновни, но смятам, че и народът на Бенгази не е виновен. Смятам, че това е някаква манипулация на старото правителство, което беше на Либия.

Искаме да знаем каква е истината все пак, да се докаже, че нашите медици не са виновни в този случай и все пак да покажем и на Бенгази, на хората там, че не ги мразим.

Да, ние имахме интерес към Христо Янев. Имахме някакви разговори с него - някаква сума се каза за него, ако тя бъде намалена може би ще го вземем.

Да, вярно е, че ни е предложен футболист от Гремио, треньорите са го одобрили, но още нямаме конкретна информация дали ще идва, дали няма да идва и т.н.", каза Димитър Борисов.

Водещи

Най-четени