Борисов се възмути: Подслушват ме и в дома ми в Банкя! 26.04 | 16:25

Лидерът на ГЕРБ призова прокуратурата да потърси подслушвачите му

От Филипа Тодева

Изнесените СРС-та означават, че наглостта и подлостта на тези хора са стигнали дотам, че да подслушват и дома ми в Банкя. Това заяви пред журналисти експремиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, предаде агенция "Фокус".

Бойко Борисов призова прокуратурата да започне да търси тези, които го подслушват. По думите му те не са анонимни, а МВР в момента се използва, за да влоши климатът в България.

Борисов обвини опонентите си, че действат по този начин и използват конспиративни методи. Според него на много хора не се харесва финансовата стабилност в България.

"Станишев и шайката, която работи за него, защото той е преносител на сигналите, нищо старо не е забравила и нищо ново не е научила. Целта им е хората да бъдат омерзени, да не може да се излъчи правителство, държавата да бъде в хаос, да мине лятото, да дойде още по-тежката зима и така да се дестабилизира държавата. Такъв е сценарият", категоричен бе той.

Експремиерът заяви, че е убеден, че сега обвиняват Цветанов, но последната седмица, преди изборите, ще ударят по него.

Затова си щадял нервите - не четял вестници и не гледал телевизии.

"Ако съм мислил, че Миро може да направи нещо срещу ГЕРБ, нито щях да го каня у нас, нито щях да говоря с него", добави Борисов.

Той твърди, че винаги е успокоявал бившия земеделски министър и го е приканвал да се оправи с делото, което се води срещу него, тъй като ще му създава доста проблеми.

"Всеки човек може да бъде унижен и приведен в безпомощно състояние, тези хора са способни дори да проникнат в дома ти" коментира още той.

"Представете си хората в МВР под какъв стрес живеят. Всички шефове са проверявани дали има повдигнати обвинения”, допълни той.

_______________

*Информацията е актуализирана към 17:00 часа

Водещи

Най-четени