Младеж e пострадал при опит да защити убитата в Слънчев бряг 03.09 | 10:30

Неизвестен излязъл от храстите и започнал да мушка с нож 30-годишната жена

От Филипа Тодева

Час след полунощ в Районно управление "Полиция” – Несебър е получено съобщение за инцидент в района на х-л "Гларус” в Слънчев бряг, при който непознат мъж намушкал млада жена.

Какво по-рано ви съобщихме - жертвата е починала вследствие на множество рани.

Констатирано е, че трупът на 30-годишната М.З. от Самоков се намирал в близост до паркиран лек автомобил Audi Q7, с варненска регистрация, управляван от 18-годишния С.К. от Несебър.

Жената е била с няколко прободни рани в дясната половина на тялото, а несебърлията с порезни рани по дясната ръка. Той е настанен е за лечение в бургаска болница, без опасност за живота.

По думите му, докато жената се качвала в автомобила му, от храстите се приближил непознат мъж, който й нанесъл няколко удара с нож. Несебърлията се опитал да я защити, като също бил наранен, след което непознатият избягал от местопроизшествието.

Към момента са проведени два огледа, иззети са веществени доказателства, издирени и разпитани са свидетели, проведена е аутопсия и са назначени множество експертизи по образуваното досъдебно производство.

Работата по случая продължава от служители от сектор "Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление "Полиция” – Несебър.

Водещи

Най-четени