Ахмед Доган използва модерните технологии, за да гледа форума на ДПС, Карадайъ държа дълга реч ВИДЕО 12.12 | 13:01

Единствен кандидат за председател е Мустафа Карадайъ, който по всяка вероятност ще получи втори мандат. Ще бъдат избрани и членове на Централния съвет на ДПС, който е постоянно действащият партиен орган по вземане на решения между конгресите

От iNews.bg

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се появи на онлайн конференцията на партията днес. Тя се провежда през видеоплатформата Zoom заради мерките срещу Covid-19 и се излъчва на живо във "Фейсбук".

Много дълга реч, каквито обичаше едно време Фидел Кастро, държа председателят на партията Мустафа Карадайъ. В края й бяха показани зрителите на форума, сред които се оказа и Ахмед Доган, който аплодира Карадайъ. 

ДПС има амбиции за прокарване на зелени политики, както и да е непредолим фактор в следващото управление, стана ясно на форума. По-късно се очаква да има и закрита част. Единствен кандидат за председател е Мустафа Карадайъ, който по всяка вероятност ще получи втори мандат. Ще бъдат избрани и членове на Централния съвет на ДПС, който е постоянно действащият партиен орган по вземане на решения между конгресите.

Водещи

Най-четени