Бареков: Президентът Росен Плевнелиев знаеше за фалшивите бюлетини 15.06 | 12:08

Цветанов и Борисов са двулични

От iNews.bg

Цветан Цветанов и Бойко Борисов винаги са били двулични както по отношение на мен, така и към телевизията. Това заяви изпълнителният директор на TV7 и News7 Николай Бареков пред в. "Стандарт".

"Очевидно те нямат чувство за срам. От една страна, искаш една телевизия да те отразява, от друга - когато тази телевизия каже неудобна истина за теб, ти я обявяваш веднага за враг. Ние сме първата телевизия, която беше заклеймена с декларация от една партия, анонимно", посочи Бареков.

Относно случая с фалшивите бюлетини в Костинброд Бареков посочи, че телевизията му е реагирала първа, тъй като никой друг не го е направил.

"Аз ги изчаках всички. В 10 часа в петък е знаел президентът Росен Плевнелиев, избран от партия ГЕРБ. Мълчи си Плевнелиев, мълчат и останалите. Аз трябваше да проговоря и го направих в 15:30 часа", заяви Бареков.

Според него няма да има нови посегателства над турнето на телевизията "България без цензура".

"Няма как хората в Монтана и в Лом да бъдат заблудени кой е извършил поръчението. Очевидно, че не са тези трима нещастни роми, които са взели някакви дребни пари и са изпълнили поръчката. Това е повече от очевидно. Всичко се върти около това, че ГЕРБ нямат отговор на това, което им се случва" каза журналистът.

По думите му поведението на герберите в парламента е неадекватно и нелепо.

"Влизат, излизат от залата. Правят някакви заявки, които след това не изпълняват. Ту ще бъдат опозиция, ту няма да бъдат. Ту ще бойкотират, ту няма да бойкотират", заяви Бареков.

Изпълнителният директор на телевизията посочи още, че след края на "Къртицата", който е в понеделник, тръгва нов реалити формат, който ще бъде изключително интересен. Той отново ще бъде реализиран от екипа на Иван и Андрей.

Най-четени