Бареков нареди отцепниците: Харчете си парите със здраве! 29.12 | 16:31

Четирима напускат ББЦ, но остават депутати

От Филипа Тодева

Нелепите действия на бившите ми съратници, които станаха депутати благодарение на мен и ББЦ, е жалък опит да се прехвърли на чужда глава мръсната им политическа съвест. Честито на управляващите!

От днес българската олигархия, мафията и правителството на четворната коалиция си имат парламентарна група, пълна със зависимости и библейска алчност. От сега нататък тази група ще служи за прикриване на коалициите в управлението и за изпълнение на мокри поръчки срещу политически опоненти.

Това заяви лидерът на ББЦ Николай Бареков, след като четирима депутати обявиха, че напускат партията му, но остават в парламентарната група на БДЦ.

Четирима депутати от ББЦ – Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров подадоха оставки като членове на партията и от всички заемани от тях длъжности, но остават неразделна част от парламентарната група Български демократичен център.

"За първи път в историята на българския парламентаризъм беше купен не отделен депутат, а цяла парламентарна група. Повече няма какво да се коментарира. Тези хора бяха избрани благодарение на моята работа с гражданите през последните две години и отказаха да изпълнят дълга си към хората и да работят срещу политическото статукво. Момчета, харчете си парите със здраве и избягвайте да гледате своите избиратели в очите", заяви Бареков.

Водещи

Най-четени