Ванга предрекла водния ад в страната още преди десетилетия 20.06 | 13:18

"Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове"

От iNews.bg

Феноменът Ванга неведнъж е предричала катастрофи и бедствия, това е причината не само български, но и чужди изследователи да се интересуват от живота на пророчицата. По руското информационно радио "Украйна", базирано в Киев, бяха съобщени непознати досега за света пророчества на Ванга.

Те са част от записките на украинския пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко, беседвал с пророчицата малко преди нейната смърт в Петрич. Мнозина обаче се съмняват в автентичността на въпросните предсказания, съобщава "24 часа". Според тези твърдения ясновидката предрекла наводненията, които достигнаха и до нашата страна. Освен това пророчество Ванга има три предсказания за събития през 2014 година.

"Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове", гласи първото предсказание на ясновидката.

Във второто тя визира конкретно "голяма промяна на върха" след май. "Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро."

Третата визия е за "нова болест, по-лоша от СПИН-а, ще ни порази, и главно мъжете". Дали въпросната болест ще удари само нашата страна, или цялото човечество, не става ясно от шокиращите думи на пророчицата.

Водещи