ГЕРБ знае, че вотът няма да мине, убеден е Кутев 18.09 | 09:47

Според Ангел Найденов за 100 дни е свършена не малко работа

От Елица Елефтерова

ГЕРБ знаят, че няма да мине вотът на недоверие. Това заяви депутатът от Коалиция за България Антон Кутев в сутрешния блок на "Нова телевизия". Хората обвиняват политическата класа, посочи той. Трябва да намерим начин да върнем държавата и икономиката на хората.

Правителството е свършило не малко неща за 100 дни. "Резултатите, част от социалната ни политика ни дават самочувствие за първите дни на управлението - увеличението на допълнителните плащания на хората с увреждания, младежката безработица, детските добавки и майчинските - не са малко неща, но все пак не може да се очакват чудеса за първите сто дни от управлението ни”. Това заяви министърът на отбраната Ангел Найденов в ефира на БНТ.  

Кутев коментира, че има огромна разлика между това, което хората искат и това което живеят. Кутев заяви, че протестите са, защото гражданското общество е наясно, че политическата класа не им помага и съответно не я желаят, а ГЕРБ искат БСП да се махне, за да седнат те на стола на властта.

Големият проблем е, че корпорации владеят парите и медиите в страната. Това е страшното, заяви Кутев.
Ако недоволството беше повдигнато срещу Делян Пеевски попита Кутев, не е ли това същия Пеевски, който няколко години работи заедно с ГЕРБ, попита Кутев.

Водещи

Най-четени