Дрогиран тираджия прегази велосипедистка в Пазарджик 27.07 | 15:37

Пробата за наркотици на шофьора отчела канабис

От iNews.bg

61-годишна велосипедистка от пазарджишкото село Главиница е прегазена от шофьор на товарен камион МАН на кръговото кръстовище при моста на река Марица в Пазарджик. Това съобщи говорителят на полицията в града Мирослав Стоянов, цитиран от Фокус.

Сигналът за тежкия инцидент е подаден в 10.30 ч. тази сутрин. На място веднага са изпратени патрули на КАТ "Пътна полиция", пожарна кола и линейка на "Спешна помощ", които са констатирали смъртта на жената.
Водачът на камиона е на 63 години от Търговище. На място му е била направена проба за наркотици, която се е оказала положителна за марихуана.

Той е задържан за 24 часа. Причините за тежкия пътнотранспортен инцидент се изясняват.
При пробата за наркотични вещества е отчетен положителен резултат за употреба на канабис, но ще му бъде взета и кръвна проба за лабораторен анализ.

 

Медиците само са констатирали смъртта на жената. Трупът и ще бъде откаран в "Съдебна медицина” в областната болница в Пазарджик. Самоличността на пострадалата се изяснява. Участник в катастрофата е и водач на товарен автомобил "МАН” от Търговище. Причините за инцидента се изясняват. Движението е района остава силна затруднено.  

Водещи

Най-четени