Забравени ключове убиха дупнишки бизнесмен 30.09 | 13:10

Мъжът полетял от тераса на втория етаж

От Христина Рафаилова

Забравени ключове отнеха живота на дупнишки бизнесмен. Мъжът ги забравил и не могъл да си влезе у дома. Затова решил да влезе в апартамента си през терасата на втория етаж, информира struma.bg. 

58-годишният Евгени Бузов успешно се изкачил на балкона на първия етаж и тръгнал към втория, разказват съседи на загиналия. При опита си да се набере на терасата на дома си той не успял да се задържи и политнал надолу. Той паднал на плочника пред входа, като при удара е загинал на място. 

Минувачи, станали свидетели на трагичната сцена, веднага звъннали на телефон 112. На мястото на инцидента бързо пристигнал спешен лекарски екип. Те обаче не успели да помогнат по никакъв начин на жертвата на трагичния инцидент и само констатирали смъртта на Бузов. 

Криминалисти от РУП-Дупница са взели отпечатъци от мястото на трагичния инцидент, въпреки че при първоначалния оглед на тялото следи от насилие не са открити. Тялото на Евгени Бузов е закарано за аутопсия в кюстендилската морга. Погребението ще е днес.

Евгени Бузов е собственик е на малка фирма за поставяне на алуминиева дограма, наскоро се върнал от Германия, където е бил по бизнес дела.

Водещи