Започва изборът на строител на 57 нови къщи в с. Бисер 05.04 | 07:30

Строителната камара поема безвъзмездно надзора и контрола по строителството

От Филипа Тодева

Започва работа Общественият съвет за управление на финансовите средства по кампанията за подпомагане на пострадалите от наводненията в Хасковска област. Това съобщиха от пресцентъра на Българския червен кръст.

На първото си заседание Общественият съвет ще отвори публично постъпилите оферти от строителни фирми, ще разгледа получените предложения и ще стартира процедурата по избор на изпълнители. Строителната камара в България, като част от Обществения съвет, поема безвъзмездно авторския надзор и инвеститорския контрол по изпълнение на строителството.

По предложение на областния управител на Хасково Ирена Узунова в Българския Червен кръст се набират оферти от строителни фирми, желаещи да участват в изграждането на 57 нови къщи в с. Бисер, област Хасково.

На интернет страниците на БЧК (www.redcross.bg) и на Областна администрация Хасково (www.hs.government.bg) е поместена количествената сметка за изготвяне на предложенията за изпълнение. Домакинствата, които ще бъдат подпомогнати, са определени от Обществения комитет в с. Бисер.

Водещи

Най-четени