Калин Стоянов: На някои от тези хора не им харесва факта, че под мое ръководство МВР спря нелегалните мигранти 26.03 | 11:28

Вероятно не им харесва и факта, че от началото на тази година до момента има по-малко жертви по пътищата, сравнено със същия период миналата година, добави Стоянов.

От iNews.bg

На някои от тези хора не им харесва факта , че  под мое ръководство МВР спря нелегалните мигранти . Вероятно не им харесва факта, че миналата година  получихме изключително високата оценка по мисията на Шенген , която отвори пътя за преговори и допринесе да  бъдем приети  в  Шенген . Това коментира пред журналисти  вътрешният министър в оставка Калин Стоянов.

Вероятно не им харесва и факта, че  от началото на тази година до момента има по-малко жертви по пътищата , сравнено със същия период миналата година, добави Стоянов.

Стоянов обясни, че е  водил разговори с Мария Габриел , на които е обсъдено какво е постигнато от управленската програма и кои са основните приоритети на министерството за настоящата година. Попитан за условие от страна на "Продължаваме промяната - Демократична България" той да не бъде част от новото правителство, Калин Стоянов заяви, че е г оворил единствено с Кирил Петков, който му е предложил бъде част от Министерския съвет като експерт.

Водещи

Най-четени