Кои депутатки са най-секси? 14.12 | 14:26

Вижте кои са най-привлекателните дами сред народните представители

От Ивелина Георгиева

Доскоро жените в политиката бяха възприемани като строги и консервативни лелки с каменни физиономии.

Днес нещата изобщо не изглеждат по този начин. Дамите в българската политика все по-често обръщат внимание на външния си вид. Сред депутатките могат да се откроят модерни прически, елегантни тоалети и красиви аксесоари.

Безспорно черното е цветът, който най-много преобладава сред дамите в политиката, но някои от тях успяват умело да експериментират с крещящо цветни аксесоари.

В 42-рото народно събрание най-много мъжко внимание приковават депутатките от "Атака" – Деница Гаджева, Миглена Александрова и Калина Балабанова.

1137795

Трите грации обикновено вървят заедно и приковават погледите, разхождайки се из кулоарите на парламента.

Атакистките не са много активни от парламентарната трибуна, но силният им коз са младостта, красотата и добре поддържаните им фигури.

1137800

Не по-малко атрактивна е "острието на ГЕРБ" Десислава Атанасова. Герберката винаги впечатлява с елегантност, прецизно избрани тоалети, хубава прическа и леко закачлив и палав поглед.

1137801Дори и когато бълва змии и гущери от трибуната на парламента, Атанасова излъчва сексапил.

Бившата здравна министърка много активно играе ролята на опозиция и коректив на управляващите с хапливите си забележки, предложения и изказвания.

Тя редовно влиза в словесен двубой с друга впечатляваща дама, която не може да остане незабелязана – заместник-председателя на Народното събрание Мая Манолова.

Атанасова и Манолова непрекъснато спорят и си опонират, дори понякога го правят нарочно, само и само да се дразнят взаимно.

Манолова е от жените, които спокойно могат да бъдат наречени катедрали – колкото повече остарява, толкова по-хубава става.

1137796

Новата ѝ прическа намали видимо ЕГН-то на социалистката и я подмлади поне с 5 години. 

Манолова винаги е била много прецизна в избора на тоалети и аксесоари, а на добрата ѝ форма могат да завидят много жени.

Русото изкушение Петя Раева е една от малкото жени в редиците на ДПС. Депутатката събира погледите с височина и осанка всеки път щом премине през кулоарите. Раева е още по-секси, откакто успя да свали доста килограми и да ги задържи. Блондинката дори написа наръчник със съвети за отслабване.

1137802

Въпреки че има нужда да се запознае с наръчника на Петя Раева, депутатката от ГЕРБ и бивш регионален министър Лиляна Павлова достойно може да се нареди сред атрактивните дами в политиката.

Герберката се откроява с дългата си черна права коса и с интересните костюми, с които се кипри за работа.

1137799

Министърката на Борисов успя да отслабне значително от началото на кариерата си в ГЕРБ. Това може и да се дължи на любовни вълнения, тъй като по едно време се спрягаше, че тя поддържа интимни отношения с лидера на партията Бойко Борисов.

Колежката ѝ Милена Дамянова също попада сред сексапилните жени в политиката. Бившата зам. образователна министърка се откроява със стройна фигура, която депутатите лекичко закачат и определено впечатлява с манекенските си пропорции.

1137798

Не може обаче да не се отдаде и почетно място на социалистката Корнелия Нинова. Очевидно е, че Нинова полага големи грижи за външния си вид, защото винаги е елегантна и във форма.

Явно издигането в БСП влияе подмладяващо, защото и на Корнелия Нинова, също като на Мая Манолова, годинките не ѝ личат.

 

Водещи

Най-четени