Кой с кого влиза "под ръка" след 5 октомври - вижте какво вещаят гадателките 16.09 | 13:09

Предрекоха нови предсрочни избори през 2016

От Теодора Кокаланова

Броени дни делят страната ни от изхода на дилемата кой ще застане начело на 43-тото народно събрание на Република България. По-малко от месец остава да дадем своя глас за бъдещето на страната ни, затова как и по какъв начин искаме да се развива животът ни през следващите 4 години. Вотът ни ще бъде решаващ за цялата нация. Ключът, тежката дума принадлежи на нас, гражданите. Ето какво обаче предсказват гадателките за изхода от оспорваната борба между политическите партии и техните лидери. 

Гадателки предрекоха най-малко 5 партии в следващия парламент и нови предсрочни парламентарни избори през 2016 година. След февруари 2016 г. българите отново ще излязат на протести. Такава прогноза дадоха пред TV7 гадателката Гюкчен и нумерологът Ели Маринова.

"Истинската изненада на тези избори ще бъде обаче една малка партия, за която никой няма големи очаквания", смята Гюкчен. По думите ѝ заради сложната политическа обстановка и природните бедствия ни очаква една гладна зима. 

Нумерологът предвижда, че ще ни управлява широка коалиция, в която ще трябва да се правят компромиси с политическите разбирания. "Тоест хора, които са декларирали, че няма да се коалират, ще направят точно обратното, и то партии, които са политически противници", подчерта тя.

Две малки партии могат да се обединят и да намерят място в новото управление. Гюкчен и Маринова са убедени, че в парламента ще влязат най-малко 5 партии, като нумероложката смята, че могат да бъдат шест или дори седем. "Ще има големи изненади, това е сигурно", убедени са и двете.

Водещи

Най-четени