Куфарът, в който беше поставено убитото дете край Пасарел, е купен от Русия 24.03 | 15:53

Интерпол и Европол ще помагат при установяване на самоличността на момчето

От iNews.bg

Куфарът, в който беше намерено убитото дете край Пасарел, е купен от магазин в Русия, съобщиха за "Хоризонт" от официалното представителство на марката за България.

Светломир Пандазиев - търговски директор на марката за страната ни, обясни, че конкретният куфар, в който е намерено тялото, е изнесен през февруари 2014-а година от Белгия за Русия.

От столичната полиция вчера разпространиха снимки на зеления куфар с колелца и разгъваща се дръжка, както и на хавлиената кърпа, с която е било увито тялото.

МВР продължава да събира информация за самоличността на убитото дете, чието тяло беше намерено в куфар край софийското село Пасарел. 

Към момента няма информация и за самоличността на убиеца, а никой близките на детето не е подал сигнал в полицията за неговото изчезване. Това кара психолози да мислят, че вероятно убийците са негови близки.

Интерпол и Европол ще помагат при установяване на самоличността на момчето. Близки до разследването обясниха, че сред сигналите има и такива на хора, които наистина искат да помогнат, но до момента нито един сигнал не е довел до конкретна насока за разследването.

Водещи

Най-четени