Лара не била отвлечена от врагове на Брендо, защото той нямал такива 21.03 | 10:31

Евелин Банев бил шокиран от новината за похищението над дъщеря му

От Христина Рафаилова

Евелин Банев – Брендо не знаел кой е отвлякъл дъщеря му, защото нямал врагове. Това заявил той пред адвокатите си в Италия, които му съобщили новината за похищението на Лара, твърди "Труд". 

"Аз самият не ходя с охрана и ако въобще съм мислил, че това може да се случи, щях да наема някой да я пази.", казал на защитниците си Брендо.

Те го информирали за отвличането два часа, след като трима маскирани похитиха 10-годишното му дете пред дома му в столицата. 

От полицията у нас твърдят, че до момента няма вест от момичето и не е искан откуп, съобщава изданието. 

Една от версиите е, че Лара беше похитена, за да мълчи баща й пред италианския съд, където се води дело срещу него за наркотрафик. 

Според адвокатите му Банев не е давал знак, че ще говори по време на процеса и преди дъщеря му да бъде отвлечена.  Той комуникирал трудно дори и със защитниците си и бил затворен в себе си. Соченият за наркобос отговарял с кратки и еднозначни изречения, докато адвокатите му изграждали неговата защита. Брендо разговарял с тях чрез преводач. 

Делото срещу Банев трябва да приключи в рамките на три месеца, тъй като се гледа по съкратена процедура. Така той има шанс, ако бъде признат за виновен, да получи по-малка присъда. 

 

Водещи

Най-четени