Лидерът на ГЕРБ в Белица в болница с комоцио след побой 28.10 | 16:49

Според свидетели Иван Стойчев имал навика да предизвиква мелета

От iNews.bg

Група мъже са пребили местния лидер на ГЕРБ Иван Стойчев. Сигналът за инцидента е подаден в 12.13 часа днес на тел. 112. На място е изпратен медицински екип на Спешна помощ от Разлог и полиция. Той е бил откаран в болницата в Разлог с мозъчно сътресение, а по-късно следобяд е преместен в Спешно-приемно отделение на МБАЛ – Благоевград. Според медицинските документи той е с комоцио, открита рана на главата и натъртвания по тялото, съобщи БГНЕС.

43-годишният Стойчев е бил нападнат от трима, към които са се присъединили и други мъже. Свидетели обаче разказват, че инцидентът е провокиран от самият лидер на ГЕРБ. Хората припомнят, че това е поредният скандал, в който той е замесен, след като сам предизвиква нападателите си.

В Ррайонно управление на МВР Разлог е получен сигнал за това, че в центъра на Белица е възникнал скандал между петима мъже, който прераснал във физическа саморазправа. Работата по установяването на останалите участници в инцидента продължава, съобщиха от пресцентъра на МВР-Благоевград.

Междувременно в 17.40 часа снощи вторият на изборите Муса Палев изненадващо депозира молба, че се отказва от балотажа срещу кандидата на ДПС Радослав Ревански. ОИК ще се произнесе кой ще се яви на балотажа в неделя срещу Ревански. Очаква се това това да е кандидатът на ГЕРБ Иван Богданов, който е трети по гласове на провелите се миналата неделя избори.

 

Водещи

Най-четени